Cum să aibă grijă de părul tău

Toți vrem un păr frumos, sănătos și puternic, și de multe ori ne gândim că pentru a realiza acest lucru, este necesar să se prezinte la tot felul de tratamente, cu toate acestea, răspunsul este întotdeauna în natură. Modul în care avem grijă de părul nostru de zi cu zi este cheia pentru păstrarea o coama de incredibil, fără a fi nevoie de a aplica orice fel de produs sau tratament profesional. Aici sunt câteva sfaturi care foto15ne vor ajuta să mențină un par frumos, sanatos si lucios.

 1. Noastre de zi cu zi obiceiurile au o influență mai mare asupra aspectului parului că orice tratament pe care le puteți aplica, de aceea este util de a revizui și de a corecta unele dintre obiceiurile lor, în cazul în care obiectivul este de a scoate în evidență o coama de impact. Începe prin alegerea de produse, alege întotdeauna un sampon, balsam si crema-pentru perie adecvată pentru tipul dumneavoastră de păr. Acestea vă vor ajuta să vă menține și îmbunătăți starea dumneavoastră în mod eficient.

 

Nu exagerati cu sampon atunci când spalat parul

 1. Nu exagerati cu sampon atunci când spalat parul, o parte dimensiunea de o lingura este de ajuns pentru a îndepărta murdăria. Utilizați o mulțime de sampon provoacă doar foliculul de par sa se umfle, ceea ce face părul capătă un aspect mat, puteți face, de asemenea, scalpul devine gras în timp ce parul pare uscat, un fenomen comun printre oamenii care se spală prea mult parul.

 1. Indeparteaza foarte bine masca sau balsam pentru a spala parul, produce deșeuri care arata foarte opac la ochi. Amintiți-vă că nu ar trebui să se aplice acest produs pe rădăcini, dacă doriți, pentru a evita ca același aspect mai gras decât în mod normal.

 1. Dacă doriți să aibă grijă de părul tău în mod natural controlat de periaj. Stil excesiv încurajează toamna și crește, de asemenea, pauză, ideal este sa o faci de cateva ori pe zi fara a exagera.

 1. Ești întotdeauna poartă codițe? Pentru că este timpul să se știe că ei sunt principalii responsabili pentru căderea prematură a părului. Utilizarea cozi prea strâns determină părul să slăbească făcându-l mai subțire, de aceea este recomandabil să le evite.

 1. Dacă nu puteți sta parul liber, poate este timpul să te gândești să-l taie și să ia o privire care te avantajeaza mai mult, în loc de o plictisitoare toată ziua.

 1. Dacă sunteți de spalat parul in fiecare zi, este necesar ca cel puțin o dată pe săptămână las o zi fara masina de spalat. Deci, vă permite uleiuri naturale acționează asupra foliculilor de par hidratanta, un mod de a avea grijă de ea în mod natural.

 1. O modalitate de a elimina umezeala din păr fără a folosi uscătorul de păr pentru o lungă perioadă de timp, este de ambalaj-l într-un prosop dupa baie. Să nu maltratare, de, previne aplicarea unei forțe prea mari, sau violenta, doar înfășurați părul cu blândețe și să-prosop de cel puțin 5 minute.

foto16

 1. Ne place pentru a schimba aspectul și de a lucra prin îmbunătățirea aspectul parului nostru. Dacă doriți să aibă grijă de mod natural, controleaza aplicarea de tratamente și produse chimice. Excesul de colorant, uscate, netezite, și alte tehnici se deterioreze părul într-un periculoase de drum, de multe ori la extrem, de ce opta pentru măsuri care sunt mai naturale pentru a schimba sau îmbunătăți look-ul.

 1. Natura este plină de ingrediente care sunt favorabile pentru păr, puteți obține în orice piață, acestea vor oferi o contribuție uimitoare pentru parul tau. O masca de avocado, un amestec de miere și banane, naturale măști pentru părul uscat, sau ulei de migdale dulci, sunt opțiuni excelente pentru a purta un păr minunat, fără a aplica nici un singur produs chimic.

 1. Nu uitați că dieta și obiceiurile sunt cheile de la un par sanatos. Pentru a duce o dieta sanatoasa, echilibrata, este una dintre cele mai bune moduri de a avea grijă de părul într-un mod natural și să se uite un păr frumos și plin de strălucire.

Ei bine prieteni, sper că aceste sfaturi le ajuta pentru a menține starea bună a părului tău. Nu se opri din citit articolul nostru următor, de Îngrijire a Pielii.