Cum să aibă grijă de părul vopsit sau decolorat

Păr vopsit sau decolorat, ai nevoie de un plus de răsfăț și îngrijire pentru a rămâne sănătos și frumos, atât în textura și culoarea. Fila ritual de înfrumusețare pe care le propune și se mândrește de păr.

Cheie frumusetea parului vopsit sau decolorat

Nici nu departe cu părul gri sau pur și simplu pentru a realiza o schimbare de look, de colorare a părului este o opțiune de frumusete care de fiecare dată este punctul de la un număr mai mare de femei (și bărbați). Din fericire, cele mai multe de astăzi vopselele sunt produse de înaltă calitate, care să respecte sănătatea firului de păr, dar, chiar și așa, o decolorare sau o pata întotdeauna să presupunem că un atac pentru păr (pentru compuși chimici necesare pentru a obține rezultatele).

foto13Un vopsit părul necesită îngrijire suplimentară pentru a atinge un dublu obiectiv: un păr sănătos și o culoare optima pentru mai mult timp.

Nu renunta pentru a da culoare la păr, dar, mai înainte, îi confirmă stare bună. Asta este de a spune, un fir de păr fosco, deshidratat, tern și cu o tendință de a încreți nu este cel mai bun candidat pentru un colorant. Înapoi sănătatea ei, și numai atunci când se constată un puternic și viguros ia în considerare problema de colorație.

Dacă părul tău este sănătos și trebuie să-și acopere părul gri sau doar ai chef de o schimbare, ia-ti timp în alegerea cea mai potrivită culoare în funcție de propriile culori naturale și tonul pielii și ochilor. Dacă nu sunteți sigur, a opta pentru, în primul rând, de o baie de culoare înainte de a vă decide pe o permanentă colorație, și este în căutarea pentru sfaturi despre salonul tau de frumusete.

Odată ce ați terminat de colorat, parul si look-ul va fi schimbat în mod semnificativ și va fi încântat cu rezultatele. De îngrijire care se aplică mai târziu, depinde, în mare măsură, că de păr și că spectaculoase ton să rămână neschimbată pentru mai mult timp.

Este important, nu-și spală părul după colorare. Așteptați câteva zile pentru a da timp pentru pigmenți coloranți sunt stabilite în mod corespunzător în fibre. În plus, uleiurile naturale ale scalpului este cel mai bun „ulei de protecție” în fața agresiunii care presupune colorarea.

Ritual de înfrumusețare pentru păr de culoare

Pentru a păstra părul în stare de top, are grijă de detalii, de exemplu, folosind perii cu peri naturali și piepteni, nu de metal de zi cu zi (protejând astfel de fibre față de posibila rupere). În plus, va trebui să se aplice anumite produse pentru păr de culoare, atât în ceea ce privește spălarea și condiționarea. Spălați-vă părul cu aceeași periodicitate ca și în cazul în care nu au fost vopsite, dar întotdeauna cu un sampon adecvat ajuta pentru a menține un „fix” de pigmenți. Alege una care, în plus, include filtre de protecție în fața soarelui (mari dușmani ai parul colorat).

Cum să aibă grijă de părul vopsit

Balsamul este, de asemenea, foarte important să se mențină perfect de hidratare. Cu aceasta vă poate ajuta pentru a evita excesiv porozitatea firului de păr și temut varfuri despicate, sunt mult mai frecvente la vopsit.

În ritual de frumusete pentru par, sampon si balsam specifice, sunt cei mai buni aliați pentru a menține un par frumos si o culoare plină defoto14 viață.

Ai, de asemenea, produse naturale, care pot da rezultate excelente atunci când este vorba de a evidenția colorat. Să includă în final clătiți infuzie de mușețel, în caz de păr blond, un ceai de castani, sau câteva picături de oțet pentru a sublinia luminozitatea de un păr negru, sunt mare „trucuri” pentru a fi luate în considerare. În plus, ca o regulă generală, dacă aveți părul vopsit, face ultima clătire cu apă rece, astfel încât vă va ajuta pentru a fixa culoarea.

O masca saptamanal, special conceput pentru a satisface nevoile de hidratare necesar de păr cu culoare este, de asemenea, esențiale. Aceste măști, hranesc, și să contribuie la fibra flexibilitatea de care aveți nevoie, și de a ajuta pentru a menține sfaturi in stare perfecta. Dacă pentru parul natural sunt recomandate pentru a aduce vopsire, sunt esențiale, cu atât mai mult dacă după rigorile de vara, chiar observa că părul tău nu și-a revenit, la toate, puteți paria pentru tine de a încerca de selecția noastră de măști de casă pentru anumite repara parul deteriorat după perioada de vară.

Grijă de părul vopsit

Ca sfat general, amintiți-vă să nu abuzeze de uscător, clește sau fiare de călcat (dacă aveți nevoie să se aplice înainte un ser de protectie anti-termica). Păstrați în minte, de asemenea, să se laude cu o culoare perfect, aveți nevoie pentru a lăsa o marjă minimă de două luni între coloranți (Dacă aveți nevoie de, înainte de a vă pot da culoare la radacini, dar nu la toate păr). Culoarea conteaza, dar starea de sanatate a parului, mai mult.